About Me

Assalamualaikum semua..😺


Hi pembaca sekalian..

Nama i LiyanaFauzi, tapi lebih dikenali sebagai Yana Jie. Boleh panggil Yana.. Start berblogging pada usia 12 tahun. Tapi nie blog yang keberapa entah la tak sempat nak kira huahua. Blog pertama hancur kerana Yana sendiri huahua, yala kecik lagi dah gatal tangan tukar pakai domain kan. Pastu nak bayar untuk tahun seterusnya taktau macam mana, hahahahahaha hairan hairan ish ish.. Takpa sekarang i sanggup pakai blogspot asalkan u tak hilang dari pandangan i lagi huaaaa. Okay btw, i dilahirkan di mukabumi ini pada tahun 1998, haa siapa geng cepat angkat tangan hehe :p

Dulu sekolah rendah di SK Air Merah dan sekolah menengah pulak di SMK St Anne's Convent. Dan 2017 pula study di UiTM Merbok di Kedah dan mengambil kos Library Science. (Jangan duk ingat kerja i cop cop buku tauu, lu masuk dulu kos ni baru lu tahu erti information professional HAHAHA) yala selama ni bila sebut kos library orang ingat cop buku ja kan.. Kalau kerja cop buku saja tak payah belajaq dah la sebab kat sekolah menengah aku dah penat mengecop buku dan key in maklumat buku sebab aku dulunya seorang Librarian.. HAHAHA :p Tapi tulaa i tak minat baca buku dan i taktau mengapa takdir i asyik dengan buku dan library muahaha. Setiap apa yang berlaku kan ada hikmahh :P #SisRedhoo

Terimakasih laa siapa yang sudi datang blog tak seberapa ni.. Saya peramah orang nya hihi dunt worry.. Sorry bebel panjang2, memang best pun menaip mengarut2 merapu2 nie. Tapi bila time nak siapkan esaimen haa mula la malas dia tu hahahaha.. Maklum la kos iols ni banyak beno menaip nyaa haha dak library ennn banyak buku yang perlu direview. Hihi 

Apapun boleh godek godek sini hehe, mana tahu dapat mengeratkan lagi silaturrahim sesama kita auch :p

(jarang guna tapi guna jugak lah)

(boleh laa boleh laa kadang bosan bukak lah jugak.. Kalau terlebih rajin haa sampai unfollower detect pun yana check nauu haa hati hati siapa kaki unfollow orang tuu hewhew i never let u go muahaha)

WECHAT
ID: LiyanaFauzi
(selalu sangat dan memang aktif, tapi tak approve orang sembarangan :p)

WHATSAPP
(Sila click gambar saya nun diatas sana kihkih)

EMAIL
yanajie21@gmail.com
(email selalunya pasal study je aku check muehehe)

Maaf kalau terlebih poyo. Kalau ada tak suka kat mana mana ka saya minta maaf jugak lagi sekali. Maaf la nama ja maksud kelembutan tapi orangnya erm hahahaha :p

Jumpa Lagi Nanti ! Rajin2 Blogwalking Dan Comment Tau Tau Hihi :*

TEKAN PIC BAWAH UNTUK KEMBALI KE HOME SEMULA :P

Siapa hobi dia mekap? Ha boleh lah jadi geng iolss ni ! :p Hihi walaupun macam potato ja hahaha
THANKS PADA YANG SINGGAH BLOGWALKING KE SEKETUL BLOG YANAJIE NI!

Share
Tweet
Pin
Share